upoznavanje.name | Upoznavanje
upoznavanje.name | Upoznavanje

upoznavanje.name | Upoznavanje

golek wong lanang Obrolan - folie | Ulaanbaatar | Perancis


Foto bakalan tekan

folie Gemini
Perancis, Ulaanbaatar

Aku wong wadon, 32
golek wong lanang tekan 28 Tinuju 32

69dn0hzksh

kirim email
ngirim kedipan moto
Terusno profile
Nambah dadi konco


Ulang taon: 1987-06-08 
hubungan jenis: Obrolan
Negoroku: Perancis
Kuthaku: Ulaanbaatar
Frase halo aku: welcome my heart 
Penampilan
Dhuwurku: 5' 6" (1.68 m.)
Bobot awakku: 110 lbs. (50 kg)
Rambut aku: Cemeng
Motoku: Coklat
Tipe awakku: Langsing
Bagian apik tekan awakku: Mripat
Ras aku: Asia
Keluargo
Status perkawinan aku: Bujangan
Bocah-bocah: Ora ono siji-sijine
Babakan bocah-bocah: Liya dino
Kahanan uripku: Manggon karo wong tuwo
 
Kewan angonan senenganmu: Kucng
Iwak
 
Sosial
Pendapatan aku: Kurang tekan $ 100 per wulan
Pendidikan aku: Sekolah menengah
 
Keahlian awakmu: Media Jurnalistik
 
Bosoku: Boso Perancis
Boso Mongolia
 
Gaya urip
pandangan politik: Liberal
hobi aku: Klub Buku / Diskusi
Maen kertu
Kemah
Dolanan olahraga
Masak
Agomo
Belonjo / Antik
Lelungan / Tamasya
Film / Video
Nngali olahraga
Musik lan konser
 
Olahraga senenganku : Tenes
Biliar
Nggawe pit
Bal basket
Renang
Ski
Papan luncur salju
Nari
 
Agomo: Agomo Buddha
Pihak
Ngrokok: Uwong kang ora ngerokok
Alkohol: Podo bab-bab sing khusus
Ombenan: Banyu
Teh Ijo
Susu
Bir
Sari buah apel
Koktail
Anggur abang
Moonshine
 
Panganan awakmu: Daging lan kentang
 
Favorit musik: Klasik
Disko
Opera
Rock
Metal
 
Roso humor: Sumanak
 



Tambahno nang favorithttp://upoznavanje.name/69dn0hzksh
Sumelang babakan pengguna ikiSumelang babakan pengguna iki




Personals |Lanang |Wadon |upoznavanje.name dating service TOS and PP | upoznavanje.name dating service Dukungan layanan

Besucherzahler ukraine mail order brides
website counter

Dating Affiliates